HBO giver ‘True Detective’-skaber Nic Pizzolatto frit spil trods anden sæsons skuffelse

HBO giver ‘True Detective’-skaber Nic Pizzolatto frit spil trods anden sæsons skuffelse

Med sine nihilistiske punchlines og nikotingule mareridtsstemning gjorde første sæson af ‘True Detective’ Nic Pizzolatto til et af tv-verdenens hotteste navne, og selvom han unægteligt tabte pusten i seriens anden sæson, har den Emmy-vindende manuskriptforfatter og producer ingen grund til bekymring for at blive arbejdsløs lige foreløbigt.

Ifølge Deadline.com er HBO nemlig stadig ude med snøren efter Pizzolatto, der nu er blevet tilbudt en ny, treårig kontrakt. Kontrakten vil løbe frem til udgangen af 2018 og give Pizzolatto frit spil i forhold til fremtidige projekter.

Vi ved endnu ikke, om Nic Pizzolattos selv ønsker at lave mere ‘True Detective’ , men hos HBO er udmeldingen klar: Én sæson mere er hjertens velkommen – i hvert fald ifølge programchef Michael Lombardo, der ved et pressemøde tidligere i år udtrykte stor tilfredshed med samarbejdet.

»Hvis han (Pizzolatto, red.) vil lave endnu en sæson, så er vi åbne over for det. Vi vil gerne gerne lave endnu en sæson«, sagde Lombardo, der også benyttede lejligheden til at forsvare den ellers stærkt udskældte anden sæson af ‘True Detective’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af