Idris Elba vender tilbage som ‘Luther’ – men kun for en kort stund

Idris Elba vender tilbage som ‘Luther’ – men kun for en kort stund

Efter Idris Elba er blevet et af Hollywoods mest eftertragtede navne, havde fans af den britiske krimiserie ‘Luther’ efterhånden opgivet håbet om at se den 43-årige skuespiller tilbage i rollen som den brillante, men kontroversielle efterforsker John Luther.

Men nu er der godt nyt: ‘Luther’ vender tilbage 17. december på BBC America, om end der bliver tale om et engangsforeteelse, idet vi kun får en special af en times varighed, før det igen er usikkert, om og hvornår serien vender tilbage.

I det nye afsnit er Luther på orlov efter de voldsomme omstændigheder, der indtraf i slutningen af sæson 3, men der bliver naturligvis hurtigt brug for hans unikke evner, da en kannibalistisk seriemorder er på spil i London.

Således tyder det på, at serien fortsætter sin hang til ekstreme gerningsmænd i et univers, der ellers er realistisk betonet. Den helt store attraktion er dog ikke krimiplottet i sig selv, men den på én gang slidte og charmerende Luther, som Idris Elba har gjort til en af de mest besnærende hovedkarakterer i krimihistorien.

Læs også: Vores favoritter til den næste James Bond, rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af