Trailer: Brad Pitt og Angelina Jolies ægteskab ligger i ruiner i ’By the Sea’

Efter sidste års højtravende Hollywood-heltekvad ’Unbroken’ trækker Angelina Jolie på den europæiske filmmodernisme i sin tredje film som instruktør, ’By the Sea’.

Dømt ud fra den nye trailer er filmen et intimt og intenst studie af et kuldsejlet ægteskab, fattig på ydre handling, rig på stærke følelsesudbrud. Jolie og husbonden Pitt skændes, bryder sammen og stirrer tænksomt ud i intetheden foran den berusende franske natur, mens storladne strygere afløser triste klavertoner på lydsiden.

Man frygter, at Jolie har smurt så tykt på, at dramaet forfalder til det skingre, men omvendt indtræffer de store følelsesudladninger naturligvis med lavere frekvens i den færdige film, der med sin forankring i europæisk arthouse må forventes at dvæle ved øjeblikkene.

Pitt og Jolie, der forhåbentligt har færre ægteskabelige gnidninger uden for lærredet, suppleres blandt andet af Niels Aarestrup (‘Profeten’) og Melanie Laurent (‘Beginners’, ‘Inglourious Basterds’) på rollelisten. ’By the Sea’ rammer de danske biografer den 19. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af