Trailer: Første kig på ‘Alice Through the Looking Glass’ med Johnny Depp er en farvespruttende fantasy-fryd

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Johnny Depp og Mia Wasikowska gav den som henholdsvis gal hattemager og målløs besøgende i Tim Burtons ‘Alice i eventyrland’, der i 2010 slog dørene op for en farverig og forunderlig 3D-verden, som nu igen kan opleves i efterfølgeren ‘Alice Through the Looking Glass’.

I den første trailer når vi atter hele farvepaletten rundt. Både Depp og Wasikowska er tilbage i de velkendte roller, mens traileren også byder på gensyn med den skrappe Røde Dronning i Helena Bonham Carters klejne skikkelse og Anne Hathaway som Den Hvide Dronning. Blandt de nye ansigter kan man desuden opleve Sacha Baron Cohen, når fortællingen om Alices forsøg på at redde den gale hattemager folder sig ud.

‘Alice Through the Looking Glass’ har friske kræfter bag kameraet, hvor Tim Burton denne gang er skiftet ud med ‘The Muppets’-instruktør James Bobin. Hvordan han klarer opgaven, vil vise sig, når filmen har dansk biografpremiere 26. maj – formentlig i en udpoppende 3D-indpakning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af