Årets bedste: Nicolas Bros favoritter – zombier, ’Birdman’ og Lukas Graham

Hver dag frem mod juleaften fremhæver en af årets mest markante personer sine favoritter fra året, der gik.

I dag er det Nicolas Bro, der i år har gjort sig bemærket i hele tre DR-serier – ’1864’, ’Bankerot’ og ’Broen III’ – og to film: ’Erik Clausens vellykkede ’Mennesker bliver spist’ og Anders Thomas Jensens provokerende ’Mænd og høns’.

Hvad er den bedste film, du har set?
»Det er helt sikkert ’Birdman’«.

Hvilken tv-serie har du været mest begejstret for?
»Jeg er altid bagefter med serier, da jeg ikke streamer, men køber dem på dvd. Jeg ved ikke rigtigt. Jeg er rigtigt glad for ’The Walking Dead’. Og jeg går og venter på, at ’Game of Thrones’ sæson 5 og ’Fargo’ sæson 2 udkommer«.

Hvad er det bedste musikalbum, du har hørt i 2015?
»Jeg er overhovedet ikke inde i musik. Jeg har nærmest ikke købt et nyt album i det her årti. Jeg kan godt lide Magtens Korridorer – de har vist udgivet for nyligt (’Før alting bliver nat’ udkom i efteråret 2014, red.)«.

 Hvad er din favoritsang fra året?
»Lukas Grahams ’7 Years’, som han har skrevet til sin far«.

Hvad er det bedste Youtube-klip, du har set i 2015?
»Jeg er faktisk slet ikke på Youtube«.

Hvad skuffede dig?
»’Downton Abbey’. Den startede rigtigt godt i de første sæsoner. Nu synes jeg, at den er blevet en soap. Men jeg ser den stadig. Jeg kan jo dybest set godt lide de forskellige karakterer«.

Læs også: Vi udråber: Årets bedste film

Læs også: Vi udråber: Årets bedste tv-serier

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af