Akrobatisk Justin Bieber bekæmper bad guys i ny trailer til ‘Zoolander 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye trailer til ‘Zoolander 2’, opfølgeren til Ben Stillers rablende skøre komedieperle fra 2001, sparkes i gang af Justin Bieber, der efter en række akrobatiske manøvrer må strække gevær og melde sig som den seneste tilføjelse til rækken af likviderede berømtheder.

Da samtlige ofre frembragte Derek Zoolanders trademark-grimasse blue steel i dødsøjeblikket, hyrer en evigt nedringet Penélope Cruz den falmede modelstjerne til at infiltrere modeverdenen – og bevise, at han er mere end et levn fra fortiden.

Ligesom den foregående trailer er den nye forsmag på Stillers stærkt imødesete sequel spækket med syrede jokes og skæve karikaturer, fra Benedict Cumberbatchs kønsneutrale (og kontroversielle?) supermodel til Will Ferrells infantilt skurkagtige Mugatu.

‘Zoolander 2’ har dansk biografpremiere den 11. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af