Se Ben Stiller, Owen Wilson og Justin Bieber (!) i første, rablende morsomme trailer til ‘Zoolander 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ben Stiller nåede muligvis karrierens komiske højdepunkt som det stupide modeikon Derek Zoolander i ‘Zoolander’ fra 2001. Nu er Stiller så tilbage med flere kølige duckfaces og tanketomme oneliners, og i den første fuldlængde-trailer til ‘Zoolander 2’ skuffer hverken han eller resten af castet.

I ‘Zoolander 2’ får Derek og kollegaen Hansel (Owen Wilson) til opgave at infiltrere modeverdenen efter en lang række celebrity-dødsfald, der på mystisk vis trækker tråde til Zoolanders 90’er-ikoniske ansigtsudtryk blue steel – et udtryk, du blandt andet kan se Justin Bieber prøver kræfter med i den sprudlende trailer, der naturligvis også giver comeback til modeverdens stilbevidste superskurk, Mugatu (Will Ferrell).

Også Penelopé Cruz, Benedict Cumberbatch og Kristen Wiig medvirker i filmen, der – ligesom forgængeren – er instrueret af Ben Stiller selv, mens Justin Theroux (Kevin Garvey i ‘The Leftovers’) har skrevet manuskriptet.

‘Zoolander 2’ har premiere 11. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af