Akrobatisk kampsport og hyperaktive sværdkampe i første trailer til ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword Of Destiny’

Det er efterhånden 15 år siden, at Michelle Yeoh og Chow-Yun Fat udkæmpede akrobatiske sværddueller i 10-15 meters højde i Ang Lees Oscar-vinder ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’ (‘Tiger på spring, drage i skjul’). Og nu er toeren så landet med et brag af en actionspækket trailer – bedre sent end aldrig?

Bag ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny’ står instruktøren Woo-Ping Yuen (tidligere koreograf på ‘Kill Bill vol. 2’) samt hitproduceren Harvey Weinstein, der sammen med streaminggiganten Netflix altså har vækket Ang Lees martial arts-nyklassiker til live på ny – og det er tydeligt at se, at forgængerens mere poetiske tone har fået et ordentligt vrid i action-drejebænken.

Bemærk i øvrigt det besynderlige autotune-remix af Creedence Clearwater Revival-klassikeren ‘Bad Moon Rising’ i traileren. ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny’ kan ses på Netflix fra 26. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af