Den danske ‘The Model’ parrer ‘Game of Thrones’-stjerne med dansk topmodel – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er tre år siden, at Mads Matthiesens debutfilm ’10 timer til paradis’ indbragte ham prisen som bedste udenlandske instruktør på den toneangivende Sundance-festival, og nu er en trailer så landet til det danske instruktørtalents nye film, ‘The Model’.

Her rejser 16-årige Emma – spillet af den 21-årige topmodel og filmdebutant Maria Palm – til Paris for at udleve drømmen om en modelkarriere, og hun indleder hurtigt et forhold med den ældre, højtagtede modefotograf Shaun White. Men Emma har en dansk kæreste, der venter i kulissen, og snart må hun sande, at livet som ung model med en ombejlet brancheflirt har en høj pris.

Som fotografen Shaun White ses Ed Skrein, der spillede Daario Naharis i ‘Game of Thrones’ sæson 3, men blev erstattet af hollandske Michiel Huisman ved opstarten af fjerde. Skrein har også kunnet ses i hovedrollen i ‘The Transporter: Legacy’, og næste år kan han få sit store gennembrud som skurken Ajax i den hårdkogte og humoristiske superheltefilm ‘Deadpool‘. Så det kan vise sig at være rettidig omhu, at Mads Matthiesen har fået fingrene i ham inden da.

‘The Model’ har premiere 11. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af