George Lucas fælder dom over ‘Star Wars: The Force Awakens’ – per stedfortræder

George Lucas fælder dom over ‘Star Wars: The Force Awakens’ – per stedfortræder

I kølvandet på sit brud med ‘Star Wars’-franchisen har George Lucas været skarp i mælet, og selvom den legendariske ‘Star Wars’-skaber altså ikke er med ombord på filmseriens kommende syv’er, ‘The Force Awakens’, er han nu én af de få mennesker i verden, der har set filmen.

Og skal man tro produceren bag filmen, Kathleen Kennedy, er Lucas positiv.

»Han kan rigtig godt lide den«, siger hun til The Hollywood Reporter, alt imens George Lucas endnu har til gode selv at ytre sin holdning til pressen. Mon ikke producerne har betinget sig, at han kun udtaler sig i rosende vendinger det første lange stykke tid – og mon ikke den mere og mere åbenmundede Lucas alligevel kommer på banen med en mere nuanceret holdning, når tid er.

Ny mand i førersædet er som bekendt J.J. Abrams, men kun for en enkelt ombæring. Til den næste film i rækken, Episode VIII, overtager Rian Johnson (‘Brick’, ‘Looper’) taktstokken, og det skal blive spændende at se, hvordan de skiftende instruktører vil påvirke franchisen.

‘Star Wars: The Force Awakens’ har premiere 16. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af