Hårdtpumpet jungleaction i første, dystre trailer til ‘Tarzan’ med Alexander Skarsgård og Christoph Waltz

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Reboots og origin-historier har for vane at gå mørkets vej, og ‘Tarzan’ – der netop har fået en trailer – er bestemt ingen undtagelse.

Her er vi langt fra Johnny Weismuller jodlende junglebrøl og Disneys lian-slidende ‘Tarzan’ fra 1999, når den svenske ‘True Blood’-stjerne Alexander Skarsgård kaster sig omkring i slowmotion-slåskampe og spurter gennem junglens dyb.

Christoph Waltz, der er godt i gang med at køre sig i stilling som Hollywoods go-to bad guy, ses som den ondsindede imperialist Captain Rom, mens ‘The Wolf of Wall Street’-talentet Margot Robbie spiller Tarzans evindelige love interest, Jane. Desuden medvirker Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou – og danske Casper Crump i en sekundær skurkerolle.

I instruktørstolen sidder britiske David Yates, der stod bag de fire sidste ‘Harry Potter’-film, og hvad han får ud af den klassiske Tarzan-myte kan opleves, når filmen får premiere i danske biografer den 14. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af