Hårdtpumpet jungleaction i første, dystre trailer til ‘Tarzan’ med Alexander Skarsgård og Christoph Waltz

Reboots og origin-historier har for vane at gå mørkets vej, og ‘Tarzan’ – der netop har fået en trailer – er bestemt ingen undtagelse.

Her er vi langt fra Johnny Weismuller jodlende junglebrøl og Disneys lian-slidende ‘Tarzan’ fra 1999, når den svenske ‘True Blood’-stjerne Alexander Skarsgård kaster sig omkring i slowmotion-slåskampe og spurter gennem junglens dyb.

Christoph Waltz, der er godt i gang med at køre sig i stilling som Hollywoods go-to bad guy, ses som den ondsindede imperialist Captain Rom, mens ‘The Wolf of Wall Street’-talentet Margot Robbie spiller Tarzans evindelige love interest, Jane. Desuden medvirker Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou – og danske Casper Crump i en sekundær skurkerolle.

I instruktørstolen sidder britiske David Yates, der stod bag de fire sidste ‘Harry Potter’-film, og hvad han får ud af den klassiske Tarzan-myte kan opleves, når filmen får premiere i danske biografer den 14. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af