Kristen Stewart fortæres af ensomhed i den første trailer til ‘Anesthesia’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kristen Stewart er i fuld færd med at begrave sin papirtynde ’Twilight’-karakter i glemslen og etablere sig som en moden skuespillerinde med hang til arthouse.

Hun spillede med stor inderlighed i både ’Clouds of Sils Maria’ og ’Camp X-Ray’, og i ensemblefilmen ’Anesthesia’ graver hun igen dybt i den eksistentielle lede som plaget studerende uden retning i tilværelsen.

Den første trailer til filmen skæmmes af rørstrømsk klavermusik og forlorne mellemtekster, men filmens fine modtagelse på årets Tribeca-festival tyder på, at den tungsindige fortælling om storbymennesker i krise er rig på menneskelig indsigt.

Sam Waterston (’The Newsroom’), Corey Stoll (Peter Russo fra ’House of Cards’), Michael K. Williams (Omar fra ’The Wire’) og filmens instruktør Tim Blake Nelson (’O Brother, Where Art Thou’) akkompagnerer Stewart på rollelisten.

’Anesthesia’ har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af