Leonardo DiCaprio trodser døden i ny, bjergtagende forsmag på ’The Revenant’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er svært at holde forventningerne til ’The Revenant’ på et rimeligt niveau.

I den stærkt imødesete Oscar-bejler bekriger Tom Hardy og Leonardo DiCaprio hinanden i vildmarken, dirigeret af mesterinstruktøren Alejandro González Iñárritu (‘Birdman’, ‘Love Is a Bitch’) og forfulgt af Emmanuel Lubezkis virtuost svævende kamera.

Den seneste fuldlænge-trailer gav kuldegysninger, og det samme gælder det nye, et minut lange tv-spot, der veksler mellem bidende kolde panoramabilleder og vilde kamerature over det ubarmhjertige landskab.

DiCaprio yder efter sigende en kraftpræstation i rollen som hævngerrig pelsjæger, og smerten i hans øjne vidner om, at han talte sandt, da han kaldte optagelserne til ’The Revenant’ for de mest opslidende i sin karriere. Det er ikke utænkeligt, at lidelserne belønner sig, når Oscar-komitéen i februar fordeler de gyldne statuetter.

’The Revenant’ får dansk biografpremiere den 21. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af