Mads Mikkelsens uddeler tæv til Benedict Cumberbatch i ’Doctor Strange’

Der bliver god grund til at kippe med de små Dannebrogsflag i biograferne når Marvels ’Doctor Strange’ rammer det store lærred til næste efterår.

Som vi tidligere har skrevet, er vores egen Mads Mikkelsen at finde på rollelisten i fornemt selskab med blandt andre Benedict Cumberbatch (i hovedrollen som troldmanden Doctor Strange), Rachel McAdams og Tilda Swinton, og nu tikker der så småt nyt ind om danskerens karakter.

Producent og præsident for Marvel Studios, Kevin Feige, siger til Entertainment Weekly, at Mikkelsen spiller filmens onde troldmand, the main baddie, overfor Doctor Strange. Mikkelsens karakter har oprindeligt tilhørt de godes side, men går solo og starter sin egen sekt, da han ikke kan forlige sig med ’The Ancient One’s (Swinton) stramme lederstil.

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en eksplosiv troldmandskamp på snilde og gnistrende magi mellem Mikkelsen og Cumberbatch (move over, Gandalf vs. Saruman … ). Vi trækker klaphatten på og hepper i (blind) naiv-optimistisk ånd på de rød-hvide farver.

‘Doctor Strange’ er en del af Marvels såkaldte fase 3, hvor man blandt andet ønsker at introducere nye superhelte for publikum. Filmen instrueres af Scott Derrickson, kendt for gyserfilmene ‘Sinister’ og ‘The Exorcism of Emily Rose’, og får dansk premiere 3. november 2016.

(For god ordens skyld skal det bemærkes, at artikelbilledet naturligvis er fra Mads Mikkelsens anmelderroste serie ’Hannibal’, ikke den kommende ’Doctor Strange’.)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af