Nikolaj Lie Kaas får knytnæve af Fares Fares i morsom teaser til Jussi Adler Olsen-treeren ‘Flaskepost fra P’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med hængende mundviger og eksplosivt temperament har Nikolaj Lie Kaas været godt gammeldags gnaven i rollen som Carl Mørck, den desillusionerede og alkoholiserede politimand i Jussi Adler-Olsens succesromaner, der indtil videre har rystet filmatiseringerne ‘Kvinden i buret’ og ‘Fasandræberne’ af sig.

Og det synes bestemt ikke at have ændret sig i franchisens tredje film, ‘Flaskepost fra P’, der får premiere til foråret. I et lille teaser-klip falder Lie Kaas nemlig pladask ind i rollen som surmulende strømer med hjælp fra sin svenske medspiller, Fares Fares. Han stikker Lie Kaas en ordentlig én på skrinet, og pludselig er den storsyngende tenor af en skuespildiva som forvandlet for øjnene af os.

‘Flaskepost fra P’ kan ses i biograferne 3. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af