Præsident Obama besøger Jerry Seinfeld i ‘Comedians in Cars Getting Coffee’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som den første amerikanske præsident har Barack Obama virkelig omfavnet de nye medieplatforme, og han har blandt mange andre ting optrådt i Marc Marons podcastZach Galifianakis’ ‘Between Two Ferns’  og Jimmy Kimmels Mean Tweets-segment.

Selv har han da også en glimrende komisk timing, og det har åbenbart kvalificeret ham til et sæde i Jerry Seinfelds komikersamtaleprogram ‘Comedians in Cars Getting Coffee’, hvor Seinfeld og den særligt udvalgte taler om stort og småt i en lækker sportsvogn.

Præsident Obama åbner den nye sæson 30. december, men det er først til allersidst i traileren ovenfor, at Det Hvide Hus bliver introduceret på veloplagt vis. Inden da ser vi klip fra de øvrige gæsters medvirken, fra Will Ferrell til Steve Martin.

I programmet skal Obama ifølge Deadline.com køre i en 1963 Corvette Stingray. Optagelserne blev lavet her i december, og ifølge Jerry Seinfeld var det en ganske særlig oplevelse:

»Da jeg voksede op i 60’erne, var min drengedrøm at blive astronaut – at lave et comedyshow med Præsident Obama i og omkring Det Hvide Hus følte som at rejse ud i rummet«, udtaler han ifølge Deadline.

»‘Hvordan endte jeg her? Sker det virkelig?’ Præsidentens humor og generøsitet er de eneste grunde til, at det overhovedet var muligt. Han var let og sjov at være sammen med. Som præsident og bare en cool fyr at hænge ud med samtidig gjorde oplevelsen til min personlige moonwalk. Det var en uforglemmelig dag«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af