Se Jon Stewart vende tilbage til ‘The Daily Show’ – for en kort, men mindeværdig bemærkning

Bedst som vi troede, at Jon Stewart havde abdiceret fra showbusiness, landede den tidligere ‘The Daily Show’-vært en lukrativ fireårig aftale hos HBO. Men Stewart er ikke helt færdig med sin gamle arbejdsgiver, for mandag aften besøgte Stewart for første gang siden sin exit sin sydafrikanske afløser Trevor Noah på ‘The Daily Show’. Og med sig havde han et rørende budskab.

Stewart satte fokus på de heroiske brandmænd og politibetjente, der satte livet på spil under terrrorangrebet 11. september, og som nu lades i stikken af et amerikansk lovforslag, der forsømmer de lovede erstatninger. På bedste Michael Moore-maner gik Stewart de skyldige på klingen via god gammeldags skyldfølelse, og som altid var hans komik lige så underspillet, som den var lige i øjet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af