Se traileren til Harry Potter-opfølgeren ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hollywood er ikke meget for at begrave en succesrig franchise, og mens spekulationerne om en prequel til ‘Hunger Games’-filmene allerede er begyndt, er der nu pustet nyt liv i Harry Potter-universet.

Den første trailer er netop landet til ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, filmen baseret på J.K. Rowlings bog om de mange magiske væsener i Harry Potter-universet.

Rowling lavede bogen under pseudonymet Newt Scamander, en ekspert på magiske væsener, der i filmen ankommer til New York, hvor han blandt de intetanende muggler tilsyneladende mister flere af de farlige væsener. Det gør Newt til en jaget mand – og bringer forholdet mellem den magiske og ikke-magiske verden i uføre.

I hovedrollen som Newt Scamander ses Oscar-vinderen Eddie Redmayne, mens Katherine Waterston (‘Inherent Vice’) spiller heksen Porpentina Goldstein, der i begyndelsen af traileren står skoleret for The Magical Congress of United States of America.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ er instrueret af David Yates, der også stod bag de fire sidste ‘Harry Potter’-film, og får premiere til november næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af