Soundvenue Forpremiere: Se Michael Fassbender brillere som Steve Jobs før alle andre

Soundvenue Forpremiere: Se Michael Fassbender brillere som Steve Jobs før alle andre

Apple-ikonet Steve Jobs levede et dramatisk liv fyldt med svigefulde nederlag og store sejre.

Det er som skabt til film, men mens portrætfilmen ’Jobs’ fra 2013 ville dække hans karriere fra A til Z, har den berømte manuskriptforfatter Aaron Sorkin (’The West Wing’, ’The Social Network’) truffet et noget nær genialt valg til den nye film ’Steve Jobs’, som du kan se allerede 13. januar ved Soundvenues forpremiere (køb billet her).

Den består nemlig udelukkende af tre nedslagspunkter i Jobs liv, alle umiddelbart op til en skæbnesvanger produktlancering. Selve lanceringen med Jobs i sine legendariske sceneoptrædener ser vi aldrig, men hele dramaet i baglokalerne udspiller sig til gengæld lyslevende for øjnene af os – i et stakåndet tempo og spækket med vid, bid og humor.

Michael Fassbender inkarnerer Steve Jobs, så man af og til glemmer, at det ikke er Apple-grundlæggeren selv, man kigger på. Kate Winslet er uigenkendelig som den tro støtte Joanna Hoffman, mens Seth Rogen er sjældent underspillet som Apple-programmøren Steve Wozniak.

Det er en film om store egoer og brudte løfter – og om en mand, der midt i sin kompromisløse jagt på verdensomkalfatrende resultater ikke ænser menneskene omkring sig, ej heller sin datter, som han slet ikke vil kendes ved.

New York Times’ hovedanmelder A.O. Scott skriver om filmen, der er instrueret af Danny Boyle:

»Det er et stilistisk dristigt, intellektuelt energispækket stykke underholdning, en kraftfuld udfordring til Hollywoods dovne konventioner og en fest for kendere af tidens skuespil på film«.

Køb billet HER. Tilmeld dig på Facebook HER.

Soundvenue Forpremiere
Empire Bio
13. januar, kl. 20.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af