Amy Schumer tager løgnedetektortest for at bevise, at hun ikke stjæler jokes

Komikeren Amy Schumer red sidste år på en bølge af succes med en fremragende sæson af sin sketchserie ’Inside Amy Schumer’, en HBO-standup-special og romcom’en ’Trainwreck’, som hun skrev og spillede hovedrollen i.

Dog mener nogle, at successen er ufortjent. Komikerne Wendy Liebman, Kathleen Madigan og Tammy Pescatelli skrev i nogle nu slettede tweets, at hun har stjålet deres jokes og brugt dem i blandt andet sit sketchshow. Ligeledes er det blevet fremhævet, at sidste del af hendes HBO-special ‘Amy Schumer: Live at the Apollo’, hvor hun taler om bizarre sexstillinger, er rippet fra den afdøde komiker Patrice O’Neal.

Og de anklager irriterer Schumer så meget, at hun nu vil bevise, at det ikke er sandt. Hun fortalte i et besøg på ’The Jim Norton Advice Show’, at hun vil tage en løgnedetektortest og vise den uredigeret i ‘Inside Amy Schumer’.

»Jeg vil helt bogstaveligt talt tage en løgnedetektortest og sende den i mit show denne sæson. Og jeg lover, at hvad end resultaterne er – jeg vil ikke lade dem klippe i det…«

Schumer mener, at anklagerne mod hende er naturlige: »Det er det, der sker. Folk bygger ligesom folk op og hiver dem ned igen, når de oplever succes«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af