Have More Sext: Se den lille teaser for Judd Apatows Netflix-serie ‘Love’

Have More Sext: Se den lille teaser for Judd Apatows Netflix-serie ‘Love’

Judd Apatow fik sit gennembrud med tv-serien ‘Freaks & Geeks’, der fik en kortlivet tilværelse, men fik status af kult.

Siden har han – ved siden af en succesrig filmkarriere med nyklassikere som ’40 Year Old Virgin’, ‘Knocked Up’ og ‘Trainwreck’ – været producer på ‘Girls’ hos HBO, og nu tager han så skridtet til konkurrenten hos Netflix.

Apatow har produceret serien ‘Love’, som han selv har skrevet med komikeren Paul Rust. Apatow har pushet Rust i mange år, men han har ikke fået samme gennembrud som vældet af Apatow-protegeer fra James Franco til Seth Rogen.

Rust spiller selv den flinke Gus, mens Gillian Jacobs har den anden hovedrolle som den vilde Mickey, og serien slår sig op på at være et ærligt og syleskarpt blik på moderne kærlighedsforhold.

Den første teaser er ude, og selvom der ikke er et eneste billede fra serien, får vi en fornemmelse af stemningen og tonen: »Eat Gluten Again. Breathe Deeper. Stop Hating Yourself. Have More Sext. Use Real Deodorant«.

‘Love’ får premiere på Netflix 19. februar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af