Joseph Fiennes skal spille Michael Jackson i ny tv-film

Joseph Fiennes skal spille Michael Jackson i ny tv-film

I 2001 inviterede popikonet Michael Jackson sine to venner, skuespillerne Marlon Brando og Elizabeth Taylor, til New York, hvor de skulle se ham spille koncert i New York. Men det hele ramlede sammen med angrebet på tvillingetårnene 11. september, og de tre kendisser hoppede i en bil og roadtrippede på flugt fra New York til Californien.

Historien er sand, men også så larger than life, at den nu bliver til en britisk tv-film. Castingen er i gang til ‘Elizabeth, Michael, and Marlon’, og nu har popdrengen Jackson fået et filmansigt.

Joseph Fiennes, bedst kendt for ‘Shakespeare in Love’ og ‘American Horror Story’, har påtaget sig rollen som Michael Jackson. Han skal spille over for Brian Cox (‘Adaptation’, ‘Manhunter’ ‘Bourne’-filmene) som Marlon Brando og Stockard Channing (Rizzo fra ‘Grease’) som Taylor.

Filmen skal instrueres af Ben Palmer (‘The Inbetweeners’), og manuskriptet er skrevet af Neil Forsyth.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af