Kan en hvid brite spille Michael Jackson? Joseph Fiennes svarer igen på kritikken

Kan en hvid brite spille Michael Jackson? Joseph Fiennes svarer igen på kritikken

I går kom det frem, at Joseph Fiennes skal spille Michael Jackson i en ny britisk tv-film, og det er de sociale medier svært utilfredse med. For hvordan kan en hvid britisk skuespiller spille kongen af pop?

Tv-filmen ‘Elizabeth, Michael and Marlon’ handler om en (angiveligt) autentisk roadtrip fra New York til Californien, hvor Elizabeth Taylor, Michael Jackson og Marlon Brando sammen lejede en bil og flygtede fra New York, hvor terrorangrebene på World Trade Center just havde fundet sted.

Men Joseph Fiennes selv ser intet problem i at skulle spille Jackson, fortæller han The Wrap. »Filmen siger ‘prøv og hør publikum, det er bare for sjov’. Ingen prøver på at lave en præcis gengivelse, det er bare en stemning med det sjove ved denne her roadtrip. Hvis det nu skete, så skete det måske sådan her. Det er det, det er, en munter version«.

Optagelserne til ‘Elizabeth, Michael and Marlon’ er færdiggjort, men ingen premieredato er endnu offentliggjort. Men det bliver i 2016, vi får lov at se Fiennes’ udgave af Michael Jackson, som han ville ønske, makeup-teamet havde fået ham til at ligne endnu mere.

»Budgettet var for lavt til proteser og den slags, så det er bare lige ud af landevejen-makeup«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af