Se den nye trailer for ‘The Girlfriend Experience’ — Soderberghs dystre serie om luksusprostitution

Efter succesen med ‘The Knick’ er der selvsagt store forventninger til Steven Soderberghs nye serie, ‘The Girlfriend Experience’, som er baseret på hans egen film fra 2009, hvor pornostjernen Sasha Grey spillede hovedrollen.

Soderbergh — som har udtalt, at han har lagt filmformatet på hylden og fra nu af vil fokusere på at lave serier — holder sig i producerstolen denne gang, men alligevel er det let at genkende hans dystre og kølige æstetik, både i den første trailer og den længere, der er kommet nu.

‘The Girlfriend Experience’ handler om en jurastuderende ung kvinde, som lader sig introducere til luksusprostitutions-verdenen, og, ud fra traileren at bedømme, forsøger at leve et dobbeltliv, hvilket tegner til at blive ualmindeligt udfordrende.

Seriens 13 afsnit varer, noget atypisk for en dramaserie, kun omkring 30 minutter, og samtlige episoder vil være tilgængelige til streaming på Starz Play til april i en Netflix-lignende model. I hovedrollen finder vi Riley Keough (‘Mad Max: Fury Road’), mens også Paul Sparks og Kate Lyn Sheil fra ‘House of Cards’ er en del af castet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af