Trailer: Penge, pagne og luksusprostitution i Steven Soderberghs dystre tv-serie ‘The Girlfriend Experience’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som instruktør og producer på samtlige afsnit af hospitalsserien ‘The Knick’ har Steven Soderbergh markeret sig som en prominent spiller i serieland, og han har da også udtalt, at han fremover udelukkende vil lave tv, mens han har lagt filmmediet på hylden.

Nu er ‘Ocean’s Eleven’- og ‘Traffic’-instruktøren så snart aktuel med en nye serie, ‘The Girlfriend Experience’, der handler om luksusprostitution.

Med udgangspunkt i Soderberghs egen spillefilm fra 2009, der bar samme titel, og som havde pornostjernen Sasha Grey i hovedrollen, er de kommende 13 episoder af ‘The Girlfriend Experience’ sat i en både glamourøs og lurvet verden af penge og prostitution.

Frem for en enkelt hovedperson følger tv-serien dog en håndfuld unge kvinders møde med stenrige forretningsmænd og lukrativ lagengymnastik – et møde, der ganske vist giver plus på den økonomiske konto, men som sætter både venskaber og selvforståelse på prøve hos vores kvindelige hovedpersoner.

På rollelisten finder man blandt andre Riley Keough fra ‘Mad Max: Fury Road’ samt Paul Sparks og Kate Lyn Sheil, der havde store biroller i Netflix-serien ‘House of Cards’. Selvom Soderbergh holder sig i producerstolen, er hans kølige visuelle varemærke tydelig i ovenstående trailer, der effektivt pirrer nysgerrigheden.

Det er endnu uvist, hvornår ‘The Girlfriend Experince’ har premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af