Se Seth Rogen og Zac Efron i første trailer til ’Bad Neighbours 2: Sorority Rising’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ’Bad Neighbours’ fra 2014 flyttede Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrne) til de idylliske forstæder med deres barn. Alle forhåbninger om voksenlivets fred og fordragelighed blev dog smadret, da et højlydt fraternity på 50 drenge flyttede ind ved siden af med den kække Teddy (Zac Efron) i spidsen.

Filmen har nu fået en efterfølger, ’Bad Neighbours 2: Sorority Rising’, hvor broderskabet er skiftet ud med et søsterskab.

Selvom den lille familie fik fraternitetsklubben smidt på porten i den første film, gav det nemlig bare plads til, at en gruppe søstre kunne flytte ind i stedet – og feste endnu vildere end forgængerne. Heldigvis vender Teddy tilbage for at hjælpe sine venner med at få stoppet de unge, uvorne kvinder.

Den første trailer løfter sløret for de gamle kendinge fra etteren – som Rogen og Efron – men også nye stjerner er trådt til. Chloë Grace Moretz og Selena Gomez er filmens fremtrædende kvinder, og Moretz som den rebelske ’feminist’, der vil drikke og hore ligesom mænd, ser ud til at være en underholdende figur.

Filmen får dansk premiere 12. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af