Channing Tatum og Joseph Gordon-Levitt skal lave pilot-musical

Channing Tatum og Joseph Gordon-Levitt skal lave pilot-musical

I sidste uge så vi Channing Tatum bryde ud i skønsang i matroskostume i den nye teaser til Coen-brødrenes ‘Hail, Caesar!’. Tatum, der tidligere har givet prøver på sine danseevner i ‘Magic Mike’, skulle desuden efter sigende have lært at tap danse op til ‘Hail, Caesar!’-optagelserne.

Meget tyder nu på, at Tatum ikke har planer om at ligge danseskoene på hylden. The Hollywood Reporter skriver nemlig, at Tatum skal lave en musical sammen med Joseph Gordon-Levitt. Detaljerne i plottet bliver stadig holdt hemmeligt, men kommer angiveligt til at dreje sig om to piloter på afveje.

For Joseph Gordon-Levitt er der heller ikke tale om helt nyt terræn — vi så ham synge karaoke i ‘500 Days of Summer’ for nogle år siden.

Det er ikke første gang, Tatum og Gordon-Levitt skal arbejde sammen. De spillede begge med i thrilleren ‘Havoc’ og krigsfilmen ‘Stop Loss’ og sang og dansede begge i åbningssekvensen til Oscar-uddelingen i 2013.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af