Ny betagende trailer til sci-fi-dramaet ‘High-Rise’ med Tom Hiddleston

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den britiske instruktør Ben Wheatley deler med sine genreblandinger i film som horror-thrilleren ‘Kill List’ fra 2011 om en lejemorder og mordkomedien ‘Sightseers’ fra 2012 vandene. Hans seneste film, det sorthvide horrordrama ‘A Field in England’ fra 2013, begejstrede dog de fleste anmeldere med en skræmmende historie og en betagende æstetik, og den beseglede Wheatleys status som en af nutiden mest interessante instruktører.

Ben Wheatley er nu klar med ‘High-Rise’, og den nye trailer afslører en hel del om filmens plot. Tom Hiddleston (‘Thor’, ‘Only Lovers Left Alive’) spiller Robert Laing, der bliver rodet ind i en værre leg med sine overboere. Vi befinder os i 1975 i et tårnhøjt boligbyggeri, hvor festerne bliver vildere, og moralen fordærves i en dystopisk parallelverden, hvor klasseforskellene er mere udtalte.

Filmen havde premiere på Toronto International Film Festival og er blevet kaldt både et mester- og makværk. Uanset hvad er traileren dog stemningsfuldt skræmmende og indbydende. ‘High-Rise’ har endnu ikke en dansk premierdato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af