Se de bedste filmreferencer ‘The Simpsons’ nogensinde har lavet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På 27. sæson og med øjnene rettet mod nummer 28 er ‘The Simpsons’ still going strong. Som den længst kørende amerikanske sitcom er Homers familie en amerikansk institution, der tager tykt pis på alt og alle og kender sin kulturhistorie ud og ind.

Serien bugner således af filmreferencer – både de helt åbenlyse og de yderst subtile. Celia Goméz har lavet en tre minutters video med nogle af de bedste filmreferencer fra serien. Havde videoen inkluderet alle, skulle man side foran skærmen de næste mange timer – en video med fem sæsoners samlede referencer varer 20 minutter i sig selv.

Klassiske filmscener kopieres scene for scene, som da Lisa finder et hestehoved i sengen som i ‘The Godfather’. Vi finder også deciderede parodier, som da Homer fortærer en burger, som de sniffer kokain i ‘Requiem for a Dream’.

Også Stanley Kubrick er rigt repræsenteret. Se Barts version af Malcom McDowells rækken ud efter bryster i ‘A Clockwork Orange’ og utallige flere referencer i det sjove og interessante sammenklip.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af