Se komikeren bag Erlich Bachman fra ‘Silicon Valley’ i et veloplagt skænderi med en punkerappelsin

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Komikeren T.J. Miller har de seneste par år for alvor slået sit navn fast som en af Amerikas mest talentfulde og fremadstormende komikere, blandt andet via sin standup, sketch-komik og ikke mindst sin rolle som Erlich Bachman i HBO’s hitserie ‘Silicon Valley’.

Millers dødpandede stenerstil og generelt provokerende ‘jeg gider ikke være her’-attitude har skaffet ham mange fans – og også en anseelig gruppe “haters”. Efter T.J. Millers nylige bizarre besøg hos Stephen Colbert (se det nedenfor) må man formode, at talkshowværten nok hører til i den sidste gruppe.

Det er den krølhårede komiker formentlig ret ligeglad med, da hans karriere stadig bare tordner derudaf. Snart kan man for eksempel opleve ham i den længe ventede alterna-superheltefilm ‘Deadpool’. Indtil da kan man nyde ham her i 0venstående ølreklame, som bliver vist under næste søndags Super Bowl – i et veloplagt skænderi med en skive punkerappelsin(!).

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af