’Batman v Superman’-stjerner svarer igen på den hårde kritik

’Batman v Superman’-stjerner svarer igen på den hårde kritik

Årets mest ventede superheltefilm ’Batman v Superman: Dawn of Justice’ er buldret ind på biograflærrederne til svimlende box office-tal, men hvor publikum flokkes til salene, er kritikerne anderledes mugne.

»Overstiliseret«, »hul«, »kaotisk«. Beskyldningerne mod filmen er mange, og vores egen anmelder sluttede sig til det kritiske kor, da hun kvitterede med tre stjerner og anklagede Zack Snyder for at »svælge forudsigeligt i sit eget anæmiske udtryk«.

Men stjernerne bag filmen lader sig ikke tirre af den lunkne modtagelse.

»Jeg er tegneseriefan, så jeg lavede filmen så meget som muligt ud fra tegneseriernes æstetik«, siger instruktør Snyder til Yahoo. »Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skulle gøre det. Det er, hvad det er«.

»Kritikernes holdninger er personlige, og det, der er med subjektive vurderinger, er, at de altid kommer et sted fra«, supplerer Superman-skuespilleren Henry Cavill. »Det, der betyder noget, er, hvad publikum synes, fordi det er dem, der køber billetterne, og det er dem, der vil se mere fra dette univers. Publikums stemme er den vigtigste, og efter denne weekend vil de – i hvert fald delvist – have talt«.

Jesse Eisenberg, der spiller Lex Luthor, tager ej heller kritikken tungt, men af en lidt anden årsag: »Jeg læser aldrig noget fra de film, jeg er med i, for jeg ser ikke engang filmene. Jeg synes, det er distraherende at læse om dem«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af