Christian Bale om ‘Dark Knight’-trilogi: »Jeg kunne have været en bedre Batman«

Christian Bale om ‘Dark Knight’-trilogi: »Jeg kunne have været en bedre Batman«

Man kan ikke vinde hver gang. Sådan tænker Christian Bale tilsyneladende om sin egen præstation som Batman i Christopher Nolans ‘Dark Knight’-trilogi, hvor Christian Bale over tre film spillede den hårdt prøvede og dystre superhelt.

»Jeg præsterede ikke rigtigt det, jeg gerne ville gennem trilogien. Chris gjorde, mens jeg selv tænkte, ‘den nailede jeg ikke rigtigt« fortæller Christian Bale til Yahoo! Movies. »Batman, han er den her meget, meget mørke og forvildede karakter. Da jeg tog dragten på, tænkte jeg, ‘jeg kommer til at føle mig som en kæmpe idiot, hvis jeg ikke bruger det her til at vise hans sande, monstrøse jeg, som han viser, når han har denne dragt på’«.

Det blev ikke bedre for Christian Bale, da hans modspiller Heath Ledger var så overbevisende en The Joker i ‘The Dark Knight’.

»Heath dukkede op, og det ødelagde ligesom alle mine planer, fordi jeg tænkte ‘han er så meget mere interessant end mig, og det jeg laver’«.

Christian Bale har lagt Batman på hylden og er snart aktuel i Terrence Maliks ‘Knight of Cups’, som får premiere herhjemme 24. marts. Hvorvidt Bales præstation bliver overgået af den nye Batman, Ben Affleck, i ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ kan vi pudsigt nok se selvsamme dag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af