Harrison Ford vender tilbage som Indy i ‘Indiana Jones 5’ – holdet er sat

Harrison Ford vender tilbage som Indy i ‘Indiana Jones 5’ – holdet er sat

‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’ fik en modtagelse på det absolut jævne, da den fik premiere i 2008. Siden har rygterne svirret. Ville Harrison Ford vende tilbage som den eventyrlystne arkæolog, eller skulle en ny skuespiller svinge pisken?

Nu har vi svaret, for Disney har netop meldt ud, at ‘Indiana Jones 5’ er undervejs med Ford i hovedrollen og Steven Spielberg i instruktørstolen for femte gang. George Lucas, der udviklede den nu legendariske figur i 70’erne, er med på producerholdet, og alt er således fuldstændigt, som det plejer. Om den fulde opbakning så også fører til en bedre film end ‘Krystalkraniets kongerige’, er et godt spørgsmål, men mon ikke Shia LaBeouf og rumvæsenerne i hvert fald er skåret fra i den nye historie.

»Indiana Jones er en af de største helte i filmhistorien, og vi kan ikke vente med at bringe ham tilbage til lærredet i 2019«, udtaler Disney-chef Alan Horn.

»Det er sjældent, at man har en så perfekt kombination af instruktør, producere, skuespiller og rolle, og vi kunne ikke være mere spændte på at tage ud på dette eventyr med Harrison og Steven«, siger han med reference til den 73-årige Ford og 69-årige Spielberg.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af