Hillary Clinton besøger ‘Broad City’ – og pigerne taber fuldstændigt småkagerne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Broad City’-pigerne Ilana Gazer og Abbi Jacobson er umådeligt afslappede i deres tilgang til livet. Men selv den sløveste tøs kan blive forvandlet til skør fangirl, når præsidentkandidaten Hillary Clinton træder ind af døren.

Clinton gæstede tredje sæsons femte afsnit, der fik premiere i USA i går, hvor Ilana fremviser sin arbejdsplads på Clintons kampagnekontor. Da de så ser Hillary herself, reagerer de i en mundlam, ekstatisk tilstand, der kun eskalerer, da Hillary friskt blinker til dem.

‘Broad City’ bliver i Danmark vist på kanalen Comedy Central.

Læs også: Anmeldelse af ‘Broad City’ sæson 1 & 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af