Hitler vil ikke sammenlignes med Donald Trump, fortæller han hos Conan O’Brien

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Folk har ikke holdt sig tilbage med at sammenligne præsidenkandidat Donald Trump med Adolf Hitler – senest Louis C.K. i et nyhedsbrev til sine fans. Men er det ikke lidt synd for Hitler?

På grænsen af den gode smag har Conan O’Brien inviteret selveste Hitler i studiet for at forsvare sig selv over for anklagerne. Rollen som Hitler indtages af komikeren Sarah Silverman, og parodien lykkes særdeles for godt for hende. Hitler fortæller blandt andet, at han aldrig ville tale om sin penisstørrelse: »I famously have a micropenis, that’s what makes a tyrant!«

Det lyder, som om publikum ikke ved, om de skal grine eller græde, når Hitler siger: »Trump is starting to make me rethink some of the things I’ve done. Aaaah, who am I kidding, I gotta be me right?!«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af