Se Alexander Skarsgård, Margot Robbie og Christoph Waltz i den nye trailer for ‘The Legend of Tarzan’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er junglefeber i filmverdenen, når live-action-udgaven af ‘Junglebogen’ får premiere den 14. april, og Tarzan tager en tur tilbage til rødderne i ‘The Legend of Tarzan’, som har fået en ny trailer.

Vi er på alle måder langt fra talende aber, »mig Tarzan, du Jane« og Stig Rossens skrål i David Yates’ nye Tarzan-film, der foregår, efter Tarzan (Alexander Skarsgård) er blevet gift med Jane (Margot Robbie) og kommet til fastlandet. På bud fra Dronning Victoria skal Tarzan vende tilbage til junglen i Congo og undersøge nogle hændelser ved en mine, men finder sig selv som en brik i et større, korrupt og griskt spil styret af kaptajn Léon Rom (Christoph Waltz), hvis håndlanger spilles af danske Casper Crump.

David Yates er velbevandret i fantasifulde universer, eftersom han har instrueret hele fire Harry Potter-film og i skrivende stund arbejder på den stærkt imødesete spinoff, ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’.

‘The Legend of Tarzan’ får dansk premiere 7. juni 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af