Lena Dunham fortæller om det overraskende og hypede ‘Girls’-afsnit med Marnie og Charlie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vil man intet vide om ‘Girls’ sæson 5 afsnit 6, bør man naturligvis ikke læse videre.

Just som Christopher Abbot markerede sin solokarrieres store løfter i den velmodtagne ‘James White’, tog han en kovending og genbesøgte sin gennembrudsrolle som Charlie i ‘Girls’. Og lige som man troede, at Desi og Marnie ikke kunne blive mere kvalmende og Marnie umuligt mere naiv, så blev hun på på en lille halv time en hel del klogere. Sæson 5 episode 6, ‘The Panic in Central Park’, tog med Marnie og Charlie rundt i New York og leverede et af seriens allerbedste afsnit til dato.

Lena Dunham forklarer i ovenstående ‘Inside the Episode’, hvordan dette nærmest enkeltstående filmiske værk blev til, inspireret af filmen ‘The Panic in Needle Park’, hvor en ung Al Pacino og Kitty Winn spiller forelskede heroinmisbrugere. »Jeg ville fortælle en romantisk historie, der brugte vores karakterer, mens vi gik uden for seriens almindelige rammer«, siger hun.

Afsnittet har fået en varm modtagelse, og Dunham slår da også fast: »Det er virkelig det manuskript, jeg har skrevet til serien, som jeg er mest stolt af«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Girls’ sæson 5

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af