Præsidentvalget spidser til i første trailer til ‘Veep’ sæson 5

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix’ dramaserie ‘House of Cards’ var ikke bange for at trække paralleller til det rigtige præsidentvalg i USA i sin nyeste sæson, og det samme gælder femte sæson af HBO’s prisvindende komedieserie ‘Veep’ – der dog udfolder sig på et mere satirisk, for ikke at sige skingrende skørt, plan.

Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) startede som vicepræsident og rykkede så dernæst ind i det ovale kontor ved lidt af et tilfælde. Nu prøver Meyer at bibeholde sit numsetryk i præsidentens kontorstol, og allerede fra første trailer lader det til at være en forvirret og yderst sjov oplevelse.

I den kommende sæson er der dog ikke kun præsidentvalg på menuen, men også en ny økonomisk krise. Som Hugh Lauries karakter fortæller den kvindelige kandidat: »If you don’t put a plan into action by tomorrow morning, then by monday, it’ll be grease. The country, not the musical«.

‘Veep’s femte sæson, der er den første uden hovedforfatteren Armando Iannucci, får premiere på HBO Nordic den 25. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af