Se første ildevarslende trailer til gyserfilmen ‘Lights Out’ – helst med lyset tændt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At prøve at falde i søvn, mens lyset er slukket, og mørket klamrer sig om én, kan være en nervepirrende opgave – måske ligefrem en frygt, som de fleste kan nikke genkendende til. Og til sommer kommer der en film, som måske ikke bare minder dig om denne følelse, men vækker frygten til live igen. Hvis ikke allerede dens første trailer lykkes med det.

I ‘Lights Out’ toner der sig nemlig en sort, forskruet og kvindelig skikkelse frem, hver gang Rebecca og hendes lillebror Martin slukker lyset. Efterhånden som de prøver at skille sig af med den, erfarer de, at den har en mystisk forbindelse til deres mor.

Vi er blevet beriget med gedigent skrækindjagende gysere over de senere år som ‘The Conjuring’ og ‘It Follows’, og man kan håbe, at ‘Lights Out’ formår at holde trit. I hvert fald er James Wan, der snart er aktuel med ‘The Conjuring 2’, og hans producerrolle lovende, mens instruktør David F. Sandberg spillefilmdebuterer med filmen, som er baseret på hans egen kortfilm.

‘Lights Out’ får dansk premiere 21. juli 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af