Se den hårrejsende trailer til ‘The Conjuring 2’ – ny film fra instruktøren bag ‘Saw’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktøren James Wan bevæger sig fra det ene store projekt til det næste. Efter at have instrueret den seneste film i ‘Fast and Furious’-franchiset, ‘Furious 7’, sidste år, vender han nu tilbage sit eget franchise med en opfølger til den kritikerroste ‘The Conjuring’ fra 2013, der endte med at blive en af de bedst indtjenende horrorfilm nogensinde.

I ‘The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist’ gentager Vera Farmiga (‘The Departed’) og Patrick Wilson (‘Fargo’) deres roller fra første film, som ‘dæmonologerne’ Ed og Lorraine Warren.

I en af deres mest skræmmende paranormale sager hidtil rejser de to til det nordlige London for at hjælpe en enlig mor og hendes fire børn med deres dæmon-plagede hus. For fans af Amityville-filmene burde der være god grund til at tage i biografen.

‘The Conjuring 2’ får dansk premiere den 9. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af