Spacey Oddity: Kevin Spaceys onde roller hyldet gennem David Bowie er en underligt stemningsfuld oplevelse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvilken filmfan har ikke haft mareridt om Kevin Spacey mindst én gang i livet? John Doe i ‘Seven’, Keyser Söze i ‘The Usual Suspects’ og Frank Underwood i ‘House of Cards’ har i hvert fald giver underbevidstheden rigeligt at arbejde med, og Spacey excellerer ud i det gedigent ondsindede og uhyggelige.

Det fortjener han en hyldest for, og nu står YouTube-kanalen ‘Practical Folks’ bag et portræt af den skræmmende Spacey i en sammenblanding af Bowies ‘Space Oddity’ og looket fra musikvideoen til ‘Life on Mars’. Midt i hyldesten er der dog gemt en reel bekymring fra Practical Folks side: »Spacey, is there something wrong?«

Den underligt stemningsfulde video udtrykker, hvad vi alle tænker, når den på den ene side siger: »we know you could have any role you choose, so we’re worried that you might have some issues«. Og på den anden side slår fast: »We still love you either way«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af