Woody Allens nye film åbner Cannes-festivalen – se det første billede

Woody Allens nye film åbner Cannes-festivalen – se det første billede

Sidste år indtog Woody Allen verdens fornemste filmfestival i Cannes med én af karrierens svageste film, ‘Irrational Man’.

Men Allen er altid velkommen på den sydfranske festival, som han første gang besøgte i 1979 med mesterværket ‘Manhattan’ og siden har besøgt et utal af gange, de seneste mange år dog uden at lade sine film deltage i den officielle konkurrence.

Ved festivalen i maj vender den 80-årige instruktør så tilbage til Cannes med ‘Café Society’, der tilmed er valgt som årets åbningsfilm.

Filmen handler om en ung mand (Jesse Eisenberg), der i 1930’erne kommer til Hollywood for at udleve sine drømme. Her forelsker han sig i en kvinde, spillet af Kristen Stewart, og lader sig opsluge af det besnærende miljø på byens caféer.

Ud over Eisenberg og Stewart, der således genforenes efter fællesfloppet ‘American Ultra’, prydes rollelisten af navne som Blake Lively, Steve Carell, Corey Stoll og Parker Posey, der også medvirkede i ‘Irrational Man’.

Hvornår ‘Café Society’ får dansk premiere, vides endnu ikke. Cannes-festivalen starter 11. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af