’12 Years a Slave’-forfatter caster Idris Elba til ny serie om raceforhold

’12 Years a Slave’-forfatter caster Idris Elba til ny serie om raceforhold

»Det har længe været et ønske for mig at arbejde sammen med Mr. Ridley, og hans arbejde (på denne serie, red.) er intet mindre end et mesterværk i karakteropbygning og historiefortælling. Tv har noget godt i vente«, fortæller Idris Elba The Hollywood Reporter, der kan breake, at Idris Elba er blevet castet til tv-serien ‘Guerrilla’.

‘Guerrila’ er skrevet af den Oscarvindende manuskriptforfatter John Ridley, der stod bag manuskriptet til ’12 Years a Slave’ og den racedebatterende krimiserie ‘American Crime’. ‘Guerrilla’ bliver også en serie med fokus på race og handler om et par i et politisk oprørt London i 1970’erne. De redder en politisk fange og ser det herfra som deres mission at bekæmpe Black Power Desk – en kontraspionageenhed, der forsøger at nedlægge alt aktivisme blandt sorte.

Hvilken rolle Elba indtager er uvist, og det omtalte par er heller ikke blevet castet endnu. Ridley skal både producere og skrive manuskript til hele serien og derudover instruere de to første episoder ud af seks. Serien får premiere i 2017 via amerikanske Showtime og britiske Sky Atlantic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af