Biebers tekster fungerer perfekt som sæbeopera, beviser James Corden, Salma Hayek og Gary Oldman

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Måske er Justin Biebers sangtekster ikke de mest poetiske eller dybfølte. Men de fungerer hulens godt som replikker i en sæbeopera, og det beviser James Corden i sit ‘The Late Late Show’ med gæsteskuespillere som Salma Hayek, Ray Romano og Gary Oldman.

Hvad der udspiller sig mellem de fire karakterer, er et elskovsdrama galore, hvor en ellers hyggelig aften, »chillin’ by the fire, eating fondue«, mellem Hayek og Romano bliver pludseligt afbrudt af James Corden, der groft kalder Hayek »an eenie meenie miney mo lover«. Som diskussionen bliver overophedet kommer Romano dog i kampens hede til at citere One Direction i stedet for Justin Bieber, hvilket jo kan ske for selv den bedste.

En fjerde part træder ind, da Gary Oldman reciterer Ludacris’ rap fra ‘Baby’, og derfra spidser dramaet egentlig bare yderligere til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af