Godzilla vender tilbage og skaber kaos i japansk reboot – se første trailer for ‘Godzilla Resurgence’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er to år siden, vi sidst så noget til Godzilla, da Bryan Cranston og Juliette Binoche bed skeer med den kæmpemæssige muterede dinosaur i det amerikanske remake ‘Godzilla’, der fik en god, men ikke fantastisk modtagelse.

Det var den 30. film i Godzilla-franchiset, der startede helt tilbage i 1954, og i dag er en uudslettelig del af japansk popkultur, der altid har været fascineret af katastroferne.

‘Godzilla Resurgence’ er den første japanske Godzilla-film i over tolv år. Filmens japanske trailer, som altså netop er kommet, har ingen dialog, men ser ud til at gå back to basics i Kaiju-genren med stor inspiration fra originalen fra 1954. I de år var Japan stadig ved at komme sig over Anden Verdenskrig, og krigens ødelæggelse var med til at inspirere instruktøren bag den første ‘Godzilla’-film, den legendariske Ishiro Honda.

‘Godzilla Resurgence’ blev annonceret tilbage i 2014 i kølvandet på det amerikanske reboot og rammer efter planerne de japanske biografer i slutningen af juli. Det vides endnu ikke, om filmen bliver vist i danske biografer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af