‘Harry Potter’-spinoffen ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får sin første lange trailer – se den her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år blev det offentliggjort, at ‘Harry Potter’-franchisen alligevel ikke døde med Voldemorts endeligt i ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2’ fra 2011. I stedet ville universet blive vækket til live igen i en opfølger baseret på J.K. Rowlings bog-spinoff ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, historien bag den sagnomspundne indføring i magiens væsen, som alle elever kværner igennem på Hogwarts.

Filmen følger bogen-i-bogens forfatter, troldmanden Newt Scamander, der i sine unge dage gemmer på hemmelige og magiske væsener, som på uheldigste vis slipper fri blandt mugglere i New Yorks gader. Eddie Redmayne spiller hovedrollen, og i den nye trailer kommer vi længere ind i det elskede univers, ligesom vi rammes på nostalgien, når navnet »Albus Dumbledore« popper op til velkendte toner.

Vi ser en snu Scamander smugle sine monstre ind i New York, og ud over Redmayne møder vi i traileren også Katherine Waterston (‘Inherent Vice’), Carmen Ejogo (‘Selma’) og Colin Farrell. ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ er første film i en trilogi og er instrueret af ‘Harry Potter’-instruktør David Yates.

Filmen får dansk premiere 17. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af