James Corden bestiller pizza med ‘Game of Thrones’-stjerner i The Hall of Faces

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De fleste fandt ‘Game of Thrones’ ‘Hall of Faces’-teaser yderst ildevarslende, da den sammenblandede de forlængst døde med de endnu sprællevende. Nu har James Corden så taget os med bag optagelserne til teaseren – eller noget i den stil.

Corden finder det ekstremt kedeligt at være fanget i sit eget hoved i den store hall og prøver at hive Daenerys, Cersei, Theon, Ramsay og selv Jon Snow med på nogle tidsfordrivende lege og en omgang pizza. Ramsay foreslår oven i købet, at de skal bestille »extra sausage« på pizzaen, mens han skuler over mod den halvbitre Theon/Reek, der efterhånden er rimeligt træt af den joke.

Cersei truer talkshow-værten, og Daenerys bliver »mother of drags on« i den lille humoristiske sketch, der varmer op til premieren på sjette sæson søndag (herhjemme mandag). Se videoen, der også inkluderer Jon Snows kommentar til hele polemikken.

Læs også: ‘Game of Thrones’ – de mest pirrende fanteorier, fra de sandsynlige til de helt aparte

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af