‘Game of Thrones’ teaser uhyggeligt for sæson 6 med alt for mange døde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge fik vi de første egentlige billeder fra ‘Game of Thrones’ sæson 6, og nu rammer en teaser, som ikke inkluderer footage fra den nye sæson (håber vi!), men som ikke desto mindre er modbydeligt pirrende.

Vi glider rundt i The Hall of Faces, stedet, hvor de dødes ansigter pryder interiøret, og hvor Arya lærer at blive ansigtsløs.

Her spotter vi både karakterer, som vi ved er døde (Godfrey, Ned og Catelyn Stark) karakterer, der måske/måske ikke er døde (Jon Snow) og karakterer, som vi da ved gud ikke håber ender i ansigternes hal lige foreløbigt (Tyrion, Daenerys).

Jon Snow præger lydbilledet i den creepy trailer, og HBO leger således fortsat kispus med vores usikkerhed, om bastardhelten overlever forræderiet fra hans frænder ved muren i sæsonafslutningen på sæson 5. Det er næsten for streng og udspekuleret fra HBO’s side, men i det mindste kan der snart ingen tvivl være om, at Snow genopstår i den ene eller anden form.

‘Game of Thrones’ er tilbage på HBO Nordic 25. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af