Johnny Depp og Amber Heard undskylder til Australien i ubehageligt akavet video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Celeb-parret Johnny Depp og Amber Heard, der mødte hinanden under optagelserne til ‘The Rum Diary’, offentliggjorde i går ovenstående video med en undskyldning til det australske folk. Og når man ser den, ved man ikke, om man skal grine eller græde: Er det oprigtigt, eller tager de ironisk pis på den absurde situation? Vi hælder til det sidste, hvilket dog ikke gør videoen mindre tåkrummende.

Sagen, der har afstedkommet den filmede undskyldning, vedrører Amber Heards flyvetur til Australien for at besøge Depp på settet til den nye ‘Pirates of the Carribean’-film. Her prøvede hun at få deres to terriere Pistol og Boo med ind i landet, hvilket loven dog ikke tillader, og derfor snød hun med papirerne. Der blev fremstillet anklager mod skuespillerinden, der siden er blevet frifundet på én betingelse: At hun kom med en undskyldning.

Det er blevet til den 40 sekunder lange video, hvor Heard og Depp undskylder for hele fadæsen, som af kække medier er blevet døbt ‘The War on Terrier’, og hylder Australiens natur og indbyggere. Med en meget lidt overbevisende oplæsning har bad boy Depp svært ved at finde en grimasse, der kan passe – »declare everything when you enter Australia« er i hvert fald ikke den bedste repliklevering fra Depps side.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af