Kriminel familie går amok i serien ‘Animal Kingdom’ – se den nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tv-versioner af succesrige film er som bekendt en populær gebet for tiden, fra Noah Hawleys mesterlige videreudvikling af ‘Fargo’ til Netflixs stjernespækkede genoplivning af ‘Wet Hot American Summer’.

Nu prøver TNT så at udfolde universet fra den vellykkede familiekrimi ‘Animal Kingdom’. Den australske film fra 2010 var ikke bare en overbevisende debutfilm fra David Michôd, men også et afbalanceret krimidrama, hvor karaktertegningen var vedkommende i en betagende kriminel underverden i Melbourne. I TNT’s nye serie er handlingen rykket til Southern California med Ellen Barkin i spidsen som familiens matriark og Finn Cole som den nytilkomne Joshua ‘J’ Cody, der skal lære sin nye og farlige families spilleregler at kende.

David Michôd er med som executive producer på serien, der lugter af voldsorgie og pølsefest, men med en badass kvinde i toppen af hierarkiet. Serien får premiere på TNT i juni, og mon ikke den også finder vej til en dansk udbyder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af